Hjem

Slik overlater --------

SLIK OVERLATER BARNEVERNET SINE OFRE TIL SEG SELV!

 

En mor, og mormors enkle beretning om hva barnevernet har påført henne, og hva slags nedbrytende, mareritt-opplevelser, som barnevernet etterlater seg!

(Gjengitt med tillatelse av: Bjørg Ødegård.)

 

Mottat mail fra: Bjørg Ødegård

Mand. 19.02.2018. Kl. 12:50

 

Kjære broder

 

Det går mot lysere tider, og det er noe å se fram til. Her har det vært mye snø, og det er veldig glatt å gå, så nå ser jeg virkelig fram til våren.  Det er hyggelig at vi har kontakt på facebook, men jeg får ikke skrevet noe personlig.

 

Derfor skriver jeg litt til deg her. Jeg tenker mye på menighetsledere, og deres fravær i barnevernskampen, og derfor synes jeg det er så stort at du engasjerer deg. Du betyr nok mye for mange på facebook, også for meg. Mor ber meg hilse, det var så hyggelig med disse cd, og alle brevene med andaktene. Gud velsigne deg for det.

 

Ofte kan jeg ha mareritt om nettene, også denne natten, og det kommer nok av alt det man har vært igjennom i kampen mot barnevernet. I natt var en uniformert mann med hund etter meg. Hunden gjorde meg ingen ting, men jeg ble jaget av mannen, og sånt er veldig ubehagelig å drømme.

 

Men jeg våknet, og akkurat da kom disse ordene til meg: Tred inn for himmelens port, kast all bekymring bort, la dine øyne, hu og sinn, på Jesus være rettet inn. Og når jeg tenkte på det ble jeg rolig og kunne sove videre.  Det er flott at vi som kristne kan hvile i dette. Tankene hopper hit og dit, opptatt av jobb og daglige gjøremål, men vi har en Frelser som ikke glemmer oss, takk og lov broder, vi er heldige, halleluja! 

 

Jeg løper på jobb nå, og tar Jesus med på veien. Håper alt er bra hos deg. Skriver mer senere. Ha en velsignet dag og uke.

 

Beste hilsener fra

Bjørg Ødegård