Hjem

USA mest bekymret for Dataangrep

USA mest bekymret for dataangrep

 

Cyberangrep og nettspionasje har passert terrorisme og havnet øverst på USAs trusselliste.

http://www.aftenposten.no/nyheter/uriks/USA-mest-bekymret-for-dataangrep-7145620.html#xtor=RSS-3

USA mest bekymret for dataangrep Aftenposten – 12. 03. 2013.

Evangelist: Ove Jan Ludvigsen – Kommenterer.


Cyber er en felles betegnelse på kulturelle ytringer knyttet til ”cyberspace”, en fremtidig ”datavirkelighet”, o. s. v. Dette sier oss litt om hva verden har i vente i den kommende tid.

Den fremtidige datautviklingen skal ikke gjøre det mulig for denne verdens barn å komme unna, spionasje, overvåking fra verdensrommet, og for alt vi vet, kan vært eneste friluftmøte som blir arrangert bli tatt opp gjennom satellitt-systemene, gjennom overvåking fra verdensrommet, og det som sies kan bli brukt mot den/de som forkynner, om det er ønskelig for og presse de frie Herrens vitner til taushet? Umulig er det ikke!

Den fremtidige ”cyberspace – datavirkelighet”, som er basert på kulturelle ytringer i en fremtidig datavirkelighet, kan få mange sannsynlige og negative utslag på den åndsfylte, Bibel kristne forkynnelse i avslutningsperioden, nå rett før Jesus kommer og skal ta menigheten hjem, og etter denne hendelsen overtar Antikrist denne verden, og djevelen gjennom ham skal gjøre det siste ondskapsfulle angrepet på alt og alle som ikke innretter seg etter hans tankegang, styresett og bestialske ondskap!

”Jeg sier ikke at det ovenfornevnte er et Så Sier Herren! Men for å låne et uttrykk, som jeg gjerne gjør til mitt, men det tanker som streifer mitt indre når jeg ser tidens skumle utvikling, og ødeleggende makt på denne jorden!”

Gud gi at vi alle må være rede når Jesus henter sin menighet! Amen! Amen!