Hjem

Selma (13) og Frida (13).........

Selma (13) og Frida (13) trodde de skrev under på en kampanje for gratis skolebøker.

18. mars 2013 kl. 06.36, oppdatert 18. mars 2013 kl. 07.23

 Del med Andre:

http://www.tv2.no/nyheter/politisk/lurt-til-medlemskap-i-auf-4009811.html

 

I november i fjor var de to jentene på handletur til kjøpesenteret Oslo City. Mens de stod i kø for å kjøpe seg en smoothie kom det noen unge gutter bort til jentene.

De spurte om vi ville skrive oss opp på en liste for å støtte gratis skolebøker, sier Frida.

Ufrivillig medlemmer

Jentene skrev under på papiret, men så dukket plutselig en giro for medlemskap i AUF opp i postkassen. Foreldrene til jentene reagerer.

Evangelist: Ove Jan Ludvigsen – Kommenterer

Dette viser i virkeligheten den nær sagt utrolige farlige åndsmakten som driver tidens politikk. To 13 års jenter lures til å skrive under på støtte til gratis skolebøker, men som i virkeligheten var/er, en frekk medlemstegnelse i AUF.

Dette forteller oss i klartekst hvem ånden i AUFs politikk, i virkeligheten går ut på, nemlig og lure uerfarne, ubeviste 13 åringer inn i et terrorsystem som de ikke har kjennskap til, hva er.

I denne anledningen anbefales den fantastiske boken ”Den RødGrønne Terrorøya av: Ivar Fjeld, hvor han i sindig informasjon avslører AUFs, livsfarlige terrorvirksomhet. Da jeg leste denne boken, skulle man nesten tro at Ivar Fjeld, hadde sittet for min talerstol og lyttet til hva jeg har talt om, i forbindelse med tidens gjennomsyrede, ondskapsfulle politiske virksomhet, i lys av profetienes forutsigelser for tiden vi lever i.

Enhver politikker, bør stoppe opp og tenke seg litt om, hvorvidt ham eller hun, skal fortsette i dette politiske gamet lenger? Om ikke flere gjenfødte troende våkner for alvor, så er det ikke noen som helst tvil, vi står overfor det verste som tenkes kan, foreldre må nå se at deres tenåringers åndelige liv, står i en alvorlig, åndelig og politisk fare. Djevelen som står bak all verdens politikk, unnser seg ikke for noen som helst krumspring, bare han gjennom sine politiske tjenere på denne jorden, kan få forført, ødelegge og hjernevaske tenåringer og ungdom på en slik måte, at de står der uhelbredelige tilbake, og roper om hjelp, men kan ikke få den. Den dagen vil nemlig komme!

BIBELEN SIER: Ordspr. 4: 13. Hold fast på rettledningen, slipp den ikke! Ta vare på den, for den er ditt liv.

Bibelen taler her om å ta vare på rettledningen, hvilken rettledning? Jo, den rettledningen som gis gjennom Bibelens profetiske ord, det er den eneste rettledningen som gir livskvalitet, og den livsvandring som vi trenger her på jorden, åndelig og timelig, for å frelse våre liv! Ta vare på den! Denne veiledning kan ingen politiske agendaer gis oss, uansett hvor klokelig og velment den høres ut. Det menneskene trenger for og få himmel på jord, uten politisk bedrag og lureri, det er Jesus Kristus og ingen annen!

Velger du ham? Om ikke så vil ikke livet gi deg/dere, det som du/dere i virkeligheten er i behov av. Derfor lyder ropet, bort fra all bedragerisk politikk, og la den åndsmakten som står bak den, ta hånd om denne ondskapen selv. Den klarer det godt uten din medvirkende hjelp!

Amen! Amen!