Barneevangelist til Lista ------

Evangelist: Ove Jan Ludvigsen - Kommenterer

Barneevangelist til Lista

Oppdatert: 09.jan.2018 10:43

Publisert: 09.jan.2018 10:43. Regionavisen Lister.

Barneevangelist Jarle Waldemar besøker Lista misjonskirke søndag 14. januar for å delta på «Alle sammen-møte».

Barneevangelist Jarle Waldemar besøker Lista misjonskirke søndag 14. januar for å delta på «Alle sammen-møte».

Barneevangelist Jarle Waldemar besøker Lista misjonskirke søndag 14. januar for å delta på «Alle sammen-møte».

Den kjente barneevangelisten Jarle Waldemar gjester Lista misjonskirke førstkommende søndag 14. januar.

Waldemar skal delta på et såkalte «Alle sammen-møte» i misjonskirkens nye lokale på Langåker på Lista.

– Dette blir et åpent møte for alle som har lyst. Møtet kalles for «Alle sammen møte» som betyr et møte for hele familien, opplyses det i en utsendt pressemelding fra menigheten.

Jarle Waldemar skal bidra både med tale og sang. Rogalendingen er kjent for å være veldig kreativ og flink til å formidle til både store og små.

Waldemar er norsk formidler, artist og forfatter. Han produserer en rekke produkter med kristen profil. Han reiser også rundt i hele landet og presenterer evangeliet gjennom sang, trylling og andakt.

Waldemar er utdannet allmennlærer med mellomfag i KRL. Han har jobbet som barne- og familiepastor i Klippen Sandnes fra 2013 til 2015. Han produserte også Jarle-TV, et kristent Barne-TV-program på DVD med trylling, musikkvideoer, andakter, dukketeater og drama.

I tillegg at Jarle Waldemar skal både tale, trylle og showe, skal menighetens eget barnekor, Jubel, synge på søndagens «Alle sammen-møte». Det blir også lovsang ledet av unge ungdommer i menigheten fra 5. til 7. klasse.

Kommentar: «Barneevangelist til Lista uten medbrakt åndelig føde»

Det er en åndelig tragedie og et sterkt tegn i tiden, på at vi lever i store avvikelser fra Herrens livskraftige åpenbaringsord og ånd! Evangelisten som omtales i artikkelen som er tatt fra Regionavisen Lister 09. 01. 2018. Formidler et budskap om tomhet, som minner oss om Israels fall i Sinaiørkenen, på grunn av muligens lignende fødeløs mat for folket? Evangelisten som skal besøke Lista, skal formidle en blanding av:

«Evangeliet, trylling, andakt, og han er også kjent for sine produserte DVD med trylling, andakter, dukketeater og drama. Evangelisten, skal både tale, trylle og showe!»

Mon tro om ikke bibelen har et ord til oss for anledningen? Det må man inderlig tro, og det har den!

Bibelen sier: 1. Korint. 10:7. Og bli ikke avgudsdyrkere, slik som noen av dem ble. Som det er skrevet: Og folket satte seg ned for å spise og drikke, og stod opp for å leke.

Alt som føres inn i gudstjenesten hvor man skal tilbe Gud, kan man ikke blande opp med allt annet, uansett hva den eller den mener, menneskehensyn kan vi ikke ta, for det ligger helt utenom bibelens samtykke! Det Paulus omtaler og setter fingeren på i ovennevnte skriftsted, det faller alt sammen innunder, avgudsdyrkelse, og om de ikke drikker av alkoholens dyre dråper i disse endetidens forførende evangelisters, mixture? Så drikker dem i hvert fall av skjøgens åndelige, forførende vin, og beruselsen uteblir ikke! Og mer skal vi få se av dette etter som vi nærmer oss Herrens komme, og bortrykkelsen, som da skal finne sted!

La meg bare si det slik, jeg vil på ingen måte ønske å sitte, være delaktig i disse skjøgens, ubibelske selskap, hvor barn blir forført ved å bli hjernevasket, til å tro at dette er evangeliet om Herren Jesus Kristus! O, du hvilket ansvar disse forførerne har, og må stå til ansvar for en dag! Endetiden skal virkelig vise seg å bære preg av disse ubibelske, skjøgeselskapene, festene, hvor barn, tenåringer, ungdommer, o. s. v. føres inn i. i den tro at dette er fra Herren, hvilket det i hvert fall ikke er!

Alt dette faller inn under beskrivelsen – ÅNDELIG HOR – Og alle de som lar seg dra med i dette – Presenterer faktisk seg selv som – SKJØGENS ÅNDELIGE DØTRE - ! Tid for å VÅKNE eller HVA?